inspiraties

met video’s en teksten:

kind en mens

de strijd om de presoonlijkheid

oorsprongrijk leven
in de matrix – 26 weekse

kind en mens

De kinderlijke mens in de opgelegde transformatie behoeft vele gevoelsnuances. Niets lijkt zo vaststaand en bewaakt als de psychologie van de ontwikkeling van de jongste mens.

de strijd om de persoonlijkheid

De inspiratie “de strijd om de persoonlijkheid – de taal van deze kunstmatige werkelijkheid ontleed”, bevat meer dan 7 uur video en 130 pagina’s tekst, allen niet elders gepubliceerd. Het geheel beoogt een bron-bezinning op het leven in deze ”moderne” tijd, met daarin praktische aanwijzingen hoe je in het dagelijkse leven wezenrijk leiding kunt nemen in het zelf. Hiermee geven we een stevige aanzet in hoe we middels het waarnemen van de toegestane taal, de feitelijkheid van een in onze ogen artificieel soort werkelijkheid kunnen ontleden.

oorsprongrijk leven in de matrix

Tijdens deze bijzondere reis van 26 weken zijn we anderhalf jaar op reis geweest. Ja, je leest het goed 😉 Via Delft, de Alpujarres (Sierra Nevada in Spanje), Transsylvanië (Roemenië), Frankrijk, Uffelte, Diever, Ibiza, Kerkenveld en Terschelling hebben we een fundamentele herziening ten aanzien van belangrijke aspecten van het leven in deze matrix gemaakt. We hebben hierin een gezamenrijk bekrachtigend veld aangeboord, waarin we ons gevoel voor zelf dieper hebben kunnen waarnemen en uiten, dan middels het toegestane afgedekte solobestaan in deze “samen”leving.