vredeSagenda 2024

Vrije dag aanwijzer met elke week een nieuwe

wezenskunstkaart in de taal van thuis.

Tijd onthouden in uren, dagen, weken en jaren; veel mensen hebben er moeite mee om zo te leven. Diep vanbinnen verlangen velen naar een tijdloos bestaan die rust geeft en een weids en helder overzicht. Zonder de structuren waarin de mens zich langs naam en faam dient te personaliseren en waar hij zijn spontaniteit drastisch verkleind ziet in de berekenende hokjesgeest.
In de frequentie van dat verlangen, die in de kern raakt aan waarachtig thuis, daar gaat leven over verbinding met al het leven en hoe jij daarin de energie thuis voelt, ervaart en leeft. Deze agenda heb ik samen met Arjan gecreëerd, als een vrije dag aanwijzer en als een tijdloze herinnering aan thuis zijn in jezelf. De persoon mag zich dan wel aan allerlei afspraken mogen houden, de mens is pas echt mens als hij middenin de structuur zijn eigen verbinding toont met zijn thuiskracht.
En wat is dan op tijd zijn anders dan aanwezig zijn op het juiste moment en in de juiste vorm, omdat jij het moment hebt gekozen en besloten tot bevrijding ervan. Omdat jij er bent en omdat jij als oeroude Mens kracht altijd wijst naar de vrije dag, het open moment, het volle leven in elke ontmoeting, opsomming, planning en overzicht. Een vrij moment inplannen is iets anders dan plannen vanuit een vrij moment, dat geen plan kent of doel. Slechts het samengaan en samenzijn met het mensenzelf.  Wij zijn de aanwijzer van de vrije mens die de vrije dag als geen ander kent, omdat wij die kracht zijn. 

 

Mooie bron-tijd gewenst, hoe de getallen ook draaien. Je hoeft je alleen maar bewust te zijn van de dag der dagen in elk moment.

 
Tijdloze Mens groeten, 

 

Arjan en Moniek

~

In deze agenda staat elke week
een nieuwe wezenskunst kaart afgedrukt in de taal van thuis

  • Vredesagenda 2024
  • Prachtige linnen kaft! (hardcover)
  • Full color
  • Voorverkoop: € 22,50 (t/m 1 dec – wordt op 1 dec verzonden)
  • Normale prijs: € 27,50
  • Binnenwerk op biotop papier
  • Duurzaam gedrukt, verpakt en verzonden
  • Weekindeling: A5 staand (wezenskunstkaart links, weekoverzicht rechts)

hier zie je een paar van de vele kaarten die jou in de agenda willen vinden: