inspiratie | 14 hoofdstukken met 18 video’s

de strijd om de persoonlijkheid

De inspiratie “de strijd om de persoonlijkheid – de taal van deze kunstmatige werkelijkheid ontleed”, bevat meer dan 7 uur video en 130 pagina’s tekst, allen niet elders gepubliceerd. Het geheel beoogt een bron-bezinning op het leven in deze ”moderne” tijd, met daarin praktische aanwijzingen hoe je in het dagelijkse leven wezenrijk leiding kunt nemen in het zelf. Hiermee geven we een stevige aanzet in hoe we middels het waarnemen van de toegestane taal, de feitelijkheid van een in onze ogen artificieel soort werkelijkheid kunnen ontleden.
Veel mensen denken in deze wereld te willen leven. Er zijn ook genoeg mensen die verwarrende gevoelens hebben bij hun leven hier op aarde: Wat doe ik hier? Wie ben ik? Waarom doen we wat we doen met dieren, met de natuur, met de kinderen, met elkaar? Waarom ga ik dood? En dan zijn er mensen die zich niet langer aan willen passen aan het denken in deze wereld. Zij zien zichzelf als kosmisch wezen en meer dan de aardse persoonlijkheid die geacht wordt niet dieper te voelen dan deze toegestane werkelijkheid.
In deze inspiratie komt onder andere aan bod waarom en hoe we in een bewustzijnsvernauwende werkelijkheid leven, bezien langs taalsturingen vol heimelijkheid die ons spiegelen van onmenselijke digitale strijdtonelen, verborgen boodschappen en omkeringen, singulariteit, bedrieglijke verbeeldingskracht, valse kundalini, kunstmatige ogende wetmatigheden, vervormingen in menselijke uitlijning en meer. Want waar is in dit doolhof ook alweer precies onze eigenheid in denken en voelen te vinden? De bron zijn van je eigen informatie is eigenlijk de sleutel van zelf waarachtig zijn; aanwezig en alert.
Het voorwoord en een eerste korte doorzicht zijn te zien zonder inschrijven en bij aankoop heb je direct toegang tot alle video’s en teksten.
Er is ook een boekje gemaakt van de teksten, die kun je apart bestellen voor € 15 via deze link.

de strijd om de persoonlijkheid

inhoud

Voorwoord
1.0 Menszijn
1.1 Video 1 en 2
2.0 – De strijd om de persoonlijkheid
3.0 – Video 3 en 4
4.0 – Bewustzijn en vernauwing
4.1 – Video 5 en 6
5.0 – Leven we in een dualiteit of een digitaliteit?
5.1 – Video 7
6.0 – Hoe slaat ‘onze’ taal de valse brug naar kunstmatigheid als wetmatigheid
7.0 – Verborgen boodschappen van een digitale wereld; het labyrint en haar heimelijke omkeringen
7.1 – Video 8, 9, 10 en 11
8.0 – Singulariteit, de waarneming van verloren grootsheid
8.1 – Video 12
9.0 – De menselijke uitlijning voor zijn “hoogste” goed
10.0 – De digitale hersengolfstaat en andere vormen van uitlijning die eigen gedachten blokkeren
11.0 – De kracht van verbinding in verbeelding: onze ware bronbeeldingskracht
11.1 – Video 13, 14 en 15
12.0 – Leiding nemen in het zelf
13.0 – Ik ben de bron van mijn informatie
12.1 – Video 16 en 17
13.1 – Video 18
14.0 – Kort verhaal: Eilandjesbewustzijn

de strijd om de persoonlijkheid

Aanvang voorwoord

De taal. Is hij van ons? En hebben we het dan alleen over wat woorden, of gaat de energie in de kern ook over beweging van beeld, dans, geometrie, klank, kleur? Mag alles wat betekenis geeft aan leven meedoen? We leven in een wereld die zich al spiegelend afsluit, opsluit en buitensluit. Zo binnen, zo buiten; woorden die we gebruiken om ten diepste te duiden dat we zo graag in eenheid willen denken. We worden alleen een beetje bang als we echt kijken naar wat buiten onze aardse realiteit dan betekent. En dat gaat echt niet alleen over onze buitenaardse buren, van buiten de dampkring. Iemand zei me laatst dat er zo een 120 grote conflictsituaties zijn op aarde. In verre buitenlandse landen, zou mijn buurmeisje zeggen. En dat is enkel maar wat we te zien krijgen, wat zich als het ware aan ons opdringt. Wezenrijk helder overzien vanuit een eigen hoofdlijn kunnen we allang niet meer. De beelden zijn niet de onze. En voelen van zoveel pijn en verdriet, het lijkt ondoenlijk en on overleef baar. We hebben ons ertegen te beschermen en af te dekken; ons als het ware te wapenen. Wat duiden deze wapens anders dan.. in strijd zijn? Zo daar in worsteling, zo hier in worsteling.