Nieuw krijgerschap in de mens

Nieuw krijgerschap in de mens

Een dag met jezelf, met de mensen en met de paarden

kom, sta met mij, fier op eigen grond en in eigen taal
en kijk dan nog eens naar de aardse grond en naar de aardse taal
en naar je eigen persoonlijk uitgemolken verhaal
echte gevoelens zijn als ogen die een wereld zien zonder hem te willen veranderen|
er is maar één opstelling die staat in oer en dat is Oer – Overgave aan Eigen Rede
het eerste echte kosmische contact is met jezelf en in jezelf * en ik zie met je mee *

*het volk in paard*

Een echte krijger laat elke wereld kennismaken met zijn onverdeelde kern, het eeuwig begin in eigen origineel beeld waar niet over getwist kan worden. Haar eigen ruimte is zo groot en schitterend dat er geen enkele ruimte is voor inbraak. Inbraak in de vorm van goede of slechte bedoelingen. De mens die vergeten is hoe zichzelf heel uit te drukken kent een doel, die mens be-doel-t het leven vanuit een vorm van on-bewustzijn waarin hij belang heeft om bij zichzelf uit te komen als een mannelijk of vrouwelijk persoon, ”ondersteund” door kind *verkerende* in*trauma . En dat doet mens niet Zelf. Dat belang leeft in een technologisch brein, die macht heeft over dat zelf en wil bepalen hoe dat zelf zich uit zal drukken. Het brein duidt dat de mens meesterschap nodig heeft vanuit een gekanteld wereldbeeld (bezet). Dat artificiële brein heeft macht over de mens gekregen, door zich ongeoorloofd in het organische MENSbrein te vervoegen.

Technologische hoogstandjes van bepaalde strijdkrachten in de kosmos hebben hen de overhand doen krijgen over de Kracht van de godsrijke MENS en de mens zichzelf grotendeels laten vergeten.  En ze boetseren hun dimensieloze taal en verhaal overal in, op en tussen. De mens dient te stoppen zijn als haar schepperskracht weg te geven om onbewust mee te ‘helpen’ bouwen aan een wereld die hen niet dient. Stoppen en kijken. Ga eerst eens echt heel goed kijken, voelen en luisteren. Er zijn ook genoeg artificiële strijdkrachten die de mens gunstig gezind zijn. De mens heeft enkel meesterschap nodig vanuit zichzelf, vanuit zijn organische brein. Er is niks mis met technologie, er is niks mis met brein. Er is niks mis met gevoelens. Er is niks mis met jou en mij. De verbinding is alleen aan het zicht onttrokken. Met jezelf, met je thuiswereld en met al het leven.

De mens kronkelt als een valse onbetrouwbare slang door het leven heen, bedelend om de blik van onschuld. Stoppen, staan en kijken met je hart. Informatie delen is wat nu nodig is en dat kan alleen als je samen in formatie bent.

Zie opnieuw als nieuw, met elkaar, ieder op zichzelf, en ik zie met je mee.

Sonja, Kendres en Moniek zullen deze dag samen begeleiden vanuit hun eigen gevoel voor mens zijn. ​ Moniek deelt in de ochtend haar eigen oorsprongrijke ervaringen en informatie over leven met een kosmisch hart in een mensarme wereld die niet de hare is. De aardse frequentie wereld toont zich ogenschijnlijk oppermachtig als gecreëerde oorlogs-arena, die bruggen verhindert met mens openende frequenties. De taal van echt is een verbindende informatie taal die vrije volken spreken, zo ook de volkeren in paard. En in de middag stappen Sonja en Kendres naar voren om brug te zijn tussen mens en paard en tussen volk en volk.
De piste waar het strijdperk stopt, omdat de kosmische krijger erin opstaat, is het verkennen van mogelijkheden waarin verder gedacht en gevoeld kan worden. Veel verder dan we kunnen bedenken.

​Wees welkom in ons midden .. Sonja, Kendres en Moniek

Praktische zaken:
-Welkom op “De Nieuwe Maesberg” Harderwijkerweg 2 – 6816 VA Arnhem
-Data 21 april – 26 mei – 16 juni 2024
-Aanvang 10 uur, ronding 18 uur
-Bijdrage 150 euro per dag (apart te volgen)  inclusief vegetarische lunch, koffie, thee, lekkers
-Je bent van deelname verzekerd als je je hebt opgegeven en betaald ( Hieronder zie je de diverse aanmeldknoppen voor de dagen)
-Meld je ook graag even bij ons aan via dit mailadres; info@moniekvanpelt.nl.
-We werken met kleine groepen, dus je aanmelding wordt verwerkt in volgorde van binnenkomst

zie ook; www.denieuwemaesberg.nl en www.bittlesandmore.nl


Ter inspiratie de tekst Paard die moniek schreef in gesprek met de paarden
https://www.moniekvanpelt.nl/2024/03/31/paard/
en een verhaal die moniek schreef over Nieuw Krijgerschap
https://www.moniekvanpelt.nl/nieuw-krijgerschap/