Kwantumsprong 3 | Hoe vrij wil de mens werkelijk zijn?

Kwantumsprong 3 | Hoe vrij wil de mens werkelijk zijn?

Spirituele modellen kosmisch bekeken

de grootste slagkracht is wellicht te maken in het overzien van dat wat aardse en universele informatie genoemd wordt, maar wat eigenlijk kosmische informatie tegenhoudt om de ware spirit van de mens te tonen. Compleet heldere kosmische communicatiekracht die dwars door alle controlelagen heen die in de mens leven naar de mens reiken. Het is op dit punt dat welwillend buitenaards contact zijn entree doet, als wij echt willen zien dat wij helemaal niet vrij kunnen zijn zonder ons te bevrijden van controle die de menselijke informatiebewegingen beheerst tot in de puntjes.

Als je je als mens de vraag stelt wie je nu echt bent en hoe vrij je werkelijk wilt zijn, dan kom je op aarde eigenlijk direct uit bij spirituele geloofsleringen. Dit zijn communicatievelden die zich baseren op het doorgeven van zo benoemde oude wijsheids-energie en bedoeld ter transformatie van het menszijn. Mensen putten hoop, geloof en liefde uit deze taaltrillingen. Waar komen deze trillingen eigenlijk vandaan en zijn ze wel echt waar of zijn het halve waarheden verpakt in kleurrijke jasjes van vrijheid en overgave? Als wij iets hebben geleerd van de wereld van mind control is dat gevoelens, verhoudingen, concepten en ideeën heel makkelijk van mind op mind overspringen en zelfs van hart op hart. Het is verslavend om op te gaan in dezelfde energie als de mensen om je heen in opdracht om een gelijkgestemdheid te creëren. Want, en dit is een veelgebruikte term om mensen te framen, wij mensen hebben vanachter onze muren vandaan te komen en onze kwetsbaarheid en gevoelens te tonen, zodat wij weer dichterbij onszelf kunnen geraken.

Prachtige zinnen, ware het niet dat heel erg vaak deze waarheid niet vol gedragen wordt omdat de mens die ze uitspreekt zelf niet goed weet wie hij is. Hij is in de val getrapt van denken te weten want te voelen wie hij is. Waarbij het breingedeelte, het besturingssysteem, niet zichtbaar of toegankelijk is op het moment dat er gesproken wordt van ‘’in verbinding zijn’’. In verbinding zijn met een leer, de vertaalslag van iemand anders, hoe mooi de taaltrilling ook, is in verbinding zijn met een systemisch opgelegde energie die de mens stuurt van Buitenaf. En dat willen wij liever niet zien en niet weten. Want als we in die immense verwarring die eronder ligt ons opnieuw af gaan vragen; hoe vrij wil ik eigenlijk echt zijn? Dan blijkt het eigen bereik op een bepaald punt gewoon uitgezet te zijn.

Spiritueel communiceren is te vergelijken met de fantasiebubbel waar jonge kinderen inzitten, het levert naast het bevestigen van de energie hoop een nieuwe cirkelgang op rond strategie. Zelfs al lijkt alle strategie verdwenen, het is er nog steeds, onbewust en in een andere dimensie dan toegankelijk in je hoofd. Dat is Mind Control en het beheerst ons mensen veel meer dan wij met velen willen weten. Stel nu dat de hele persoonlijkheid uit de koker van mind control voortkomt, hoe kijken we dan tegen psychologische spelspeling aan die immer gebruikt worden om het persoonlijke menszijn te bevestigen en de mens-lering ter zelfverbetering te handhaven?

Dat wat zogenaamd ‘bewust’ is komt wellicht ook gewoon uit dat onderbewuste en wie trekt er eigenlijk aan de touwtjes van onbewustzijn? Zolang we dat niet gaan begrijpen, wil de mens helemaal niet echt vrij zijn, omdat hij simpelweg geen idee heeft van wat Mens zijn eigenlijk Echt betekent. De mens-basis is ingegeven door bewustzijnsbeheersingsmodellen.

Datum: Woensdag 26 oktober 2020

Tijd: 20:00 uur

Klik hier om de uitzending live te volgen op youtube (met chat)

of klik hieronder op play