leuk dat je hier bent
Ik ben Moniek, geboren op een winterse dag in 1972 in Rotterdam en wonende in de stad van het Delfste blauw. Vrijlieft, MO en mama; autodidact, vrije denker en spreker, met het vermogen tot kijken naar de wereld als naar een bronnig wonder. Zo schrijf, spreek, teken, dicht, zing, huil en lach ik het wilde ongerijmde dagelijks tot leven. Het voelt alsof ik ervoor geboren ben, mijn eigen weg hierin te gaan. Misschien heb ik daarom wel nooit veel interesse gehad in opleidingen, ik hou zo van het ‘nieuw en nu’. Het is voor mij een kunst om woorden en beelden uit de open lucht te plukken en ze een plek te geven in vandaag. En als dit moment alles is wat ik te ervaren heb, dan is mijn CV alles wat je op deze website ziet.

mezelf zijn
Bovenal wil ik mijn vrije gevoel voor 'mezelf zijn' verbeelden en daarmee mensen inspireren zichzelf weer te ervaren als open en lichtvoetig. Manieren, methoden, concepten, oude verhalen en hologrammen zijn voor mij vooral bedoeld om mee samen te spelen. Het wezenlijk leren zien van leven binnen en buiten de aarde in al haar opbouw en afbraak; de manipulaties, de grote narcistische invloeden, de culturen vol ogenschijnlijke lagen van bewustzijn en de vergeten galactische verbondenheid, het is wat me drijft en inspireert. 

mooi
Kinderen, natuur en dieren nemen een bijzondere plek in in mijn leven. De verbinding tussen kind en volwassene, tussen mens, natuur en dier en tussen leven en dood; het- in volle wasdom in kern zijn- boeit me mateloos. Ik zie en leef graag voorbij de vaste vormen der menselijke bedenksels en probeer 'het bronnig gevoel voor samen' dagelijks mijn vorm te geven in tekeningen, verhalen, gedichten, voordrachten en gesprekken. Eigenlijk spreek ik liever van onze vorm, omdat de oorspronkelijk verbonden dieren, natuur en wezens een heel helder verhaal meegeven, die ik ontvang en de vrijheid geef om te stralen. Deze wezenrijkheid helpt mij bovendien, om mijn eigen gevoel voor pure stem weer te weten.


waarover ik schrijf, spreek en teken..

aantrekkingskracht, al leen , aarden, bewustzijn, begaafdheid, binnenaards en buitenaards zijn, brein, channelen, controle, dealiteit, denken, dieren, dealiteit, dualiteit, eenheid, oerkracht , eigen ik, ego, emoties, erkenning, evolutie, galactische energie, geest, grootsheid, grenzeloosheid, handicap, heling, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, hokjesgeest, humor, jaloezie, kaders, kinderen, labels, liefde, natuur, manipulatie, magische werelden, mediamieke kracht, menszijn, nieuwe tijd,
narcisme, nu, onderwerping, onderwijs, oorspronkelijk leven, oorspronkelijk bewustzijn, overvloed , overgangen, passie, pionier, pijn, rebel, relaties, spiegelen, spirituele intelligentie, spiritueel ontwaken, strijd, synchroniciteit, talent, twee eenheid, universele wetten, verbinding, verlichting, vertrouwen, visioen, vrijheid, magie en wonder, wezenskern, wezenskracht, wezenrijkheid, ziekte en dood.

droom

Moniek zou graag boeken blijven schrijven en tekeningen maken. Met haar visie wil ze reizen, spreken en inspireren. Mensen en dieren helpen ook, die het nodig hebben. Zowel haar tekeningen als haar schrijfwerk verbeelden wijsheid van de weidsheid, symboliek en code. Haar stijl oogt vaak simpel en toch ongewoon veelzijdig. Alsof ze de diepste werking van het onbekende ermee probeert te onthullen en dat een leven lang zal blijven doen. De lach blijft een rode draad in haar werk en een grote wens van Moniek is, om daarmee in een mooie vorm het podium te beklimmen.

nieuwsbrief

Aanmelden

als leven groots is,
dan heeft het
grootse ogen nodig
en een groots hart
om haar omvang te dragen
omarmen
zonder alles
te willen omvatten
en weten
zonder alles
te hoeven begrijpen

website 2018
p
owered by Blockwise
design, tekst, beeld @ Moniek

shared love is sharing love

delen :