Door mijn levensvisie, die voor mensen inspirerend blijkt, en door mijn herstel na ernstige ziekte krijg ik verzoeken om een persoonlijk gesprek. Neem hier contact met me op, als je een consult wilt boeken.
.Aanmelden

verhaal op maat

Zo af en toe schrijf ik een kort verhaal of gedicht voor mensen, al dan niet bij beeldend werk. Ik verplaats me intuïtief in de energie van degene die een verhaal beleeft en wil delen, of voor zichzelf helder wil krijgen. Daarbij komt vaak spontaan informatie met de woorden mee, die licht en lucht geeft aan een situatie. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een bestelling.Een aantal verhalen kun je hier lezen.


ik schreef eerder verhalen op maat over..

intense vriendschap met dieren en natuur, de schitterende doorkijk van het kind, groots leven in diMENSies, ongewone verbindingen tussen gewone mensen, ogenschijnlijk zorgelijke kaders zoals bijvoorbeeld dementie en autisme, eenzaamheid, levensangst, transformatie en de ontroerende wezenlijkheid van ziekte en dood.

Verhalen die herinneren aan de verbinding met alles wat leeft en waarin mensen vaak herkenning vinden en waardering voor het menselijk zijn.

nieuwsbrief ontvangen:

Versturen

als leven groots is,
dan heeft het
grootse ogen nodig
en een groots hart
om haar omvang te dragen
omarmen
zonder
alles
te willen omvatten
en weten
zonder alles
te hoeven begrijpenwebsite 2017

powered by Blockwise
design, tekst en beeld@ Moniek
deel met mij op social media
;
instagram:@moniekvanpelt_art