limoZIN

lizzie en moniek maken ZIN

blog

LimoZIN werd geboren op een zonnige ochtend tijdens een gesprek met mijn dochtertje Lizzie. Als moeder verwonder ik mij telkens weer over de heldere blik van mijn kind en de kinderen om me heen. Als schrijver en kunstenaar voel ik, dat hun verhalen mij bemoedigen tot het creeren van een gezamenlijke openheid in woord en beeld. Er wordt in mijn beleving nog te vaak gesproken over, voor en namens de kinderen.

LimoZIN is een blog die gaat over spelen met de zin van leven; met elkaar als ouder en kind, met gebeurtenissen, ideeën en verhalen. En hoe begeleid je een kind naar haar eigen wijsheid in een wereld die zich zo vaak toont als een afgeleide realiteit; vol benoemde verschillen in bewustzijn, ras en kunde. Een maatschappij met maar een paar bewuste hoofdkleuren; waar kennis, logica en macht nog hoogtij lijken te vieren en in de oude angstige greep van ziekte en dood.

En je zult je, zoals ik en vele anderen, maar een grotere wereld herinneren, met meer kleur, geluk, vrijheid en oerweten. Ik volg aldus mijn wilde natuur en maak me waar ik kan vrij van belemmeringen, om mijn innerlijk kind, Lizzie en de kinderen te helpen een vrij uitzicht te geven in zichzelf; een diepte vol zichtbare en onzichtbare werelden die tezamen een bron vormen. Want wat zijn we mooie, sterke en krachtige wezens.

Veel leesplezier.

MO

ps; contact me gerust als je bijzondere verhalen kent of kinderen, mooie plekken en initiatieven die wezenlijk bijdragen.

Blogs lezen

-->

-->

-->

-->

-->

-->

Als je mijn vrij gedeelde gedichten, blogs, verhalen, tekeningen en beelden waardeert en je wilt graag bijdragen aan de voortgang van mijn werk, dan is het mogelijk hier rechts een beveiligde donatie via Paypal te doen. Wil je wel ondersteunen, maar liever niet via internet, vul dan het contactformulier in en ik stuur de benodigde gegevens toe. Fantastisch! Dank je wel.

PayPal: Wat is PayPal?
Betalen via PayPal: Je kunt met je creditkaart betalen als je geen PayPalrekening hebt.

-->

-->

nieuwsbrief ontvangen:

Versturen

als leven groots is,
dan heeft het
grootse ogen nodig
en een groots hart
om haar omvang te dragen
omarmen
zonder
alles
te willen omvatten
en weten
zonder alles
te hoeven begrijpenwebsite 2017

powered by Blockwise
design, tekst en beeld@ Moniek
deel met mij op social media
;
instagram:@moniekvanpelt_art