Wonderlijk en goed geschreven verhaal over Jossie, een moedige jongen die de Dood wil verslaan. Als de Dood uiteindelijk zelf gaat spreken, krijgt het verhaal een wel heel bijzondere wending. Kinderen en ook volwassenen zullen dit zeker een vermakelijk boek vinden.  de uitgever

Jossie en de dood

kinderboek
(klik op boek voor vergroting)

Jossie is een held geworden, ineens. Eerst was hij een gewone jongen. Toen ging opa dood en iedereen was bang en verdrietig. Helden verslaan monsters en de dood is een verschrikkelijk monster. Jossie weet het zeker. Hij gaat op oorlogspad met zijn paard.

Tijdens zijn zoektocht naar de dood, leren maffe dieren hem, dat hij zichzelf niet al te serieus moet nemen. De lach brengt hem uiteindelijk in een schitterende wereld, die hem wel heel bekend voorkomt. Hij ontmoet daar een dierenvrouw. Zij vertelt Jossie een heel oud verhaal over de mens. Prachtig! Maar waar is toch die vreselijke dood?

Jossie en de dood is een verhaal over het geheim dat leven heet. Van grote plannen tot echte helden en de moed om blij te durven zijn met wie je bent. Voor gretige zoekers vanaf acht jaar.

bijdrage: €14,45
plus e2,65 zendkosten
het kinderboek Jossie en de dood koop je hier

nieuwsbrief ontvangen:

Versturen

als leven groots is,
dan heeft het
grootse ogen nodig
en een groots hart
om haar omvang te dragen
omarmen
zonder
alles
te willen omvatten
en weten
zonder alles
te hoeven begrijpenwebsite 2017

powered by Blockwise
design, tekst en beeld@ Moniek
deel met mij op social media
;
instagram:@moniekvanpelt_art